torsdag 3 oktober 2013

Personbeskrivning

Personbeskrivning 

Historia
Jag läser "Twilight"-serien  som handlar om Isabella Swan men kallas Bella. 
Bella är en klumpig tjej från Phoenix. Hon bodde i Phoenix med sin mamma och hennes bonuspappa, Phil. Phil är basebollspelare och är därför inte hemma så mycket. Bellas mamma, Renée reser runt med Phil med Bella vill inte hänga med så hon tar beslutet att hon ska flytta till sin pappa, Charlie som bor i Forks, en liten småstad med ett ständigt regntäcke över sig.
I Forks börjar Bella på Forks highschool och får redan första dagen beundrare. Hon träffar på Mike Newtron, Erik Yong, Jessica Stanlye och Angela Weber. 
Mike är blond och medellång med en barnslig rundhet i ansiktet medan Erik är lång och har ett asiatiskt utseende och svart hår. 
Jessica har blont och ganska långt hår och väldigt kort och pratar väldigt mycket medan Angela är ganska lång och har kort ljusbrunt hår som når henne halvt ner till axlarna, hon pratar väldigt lite och är bekväm med tystnaden. 
Bella där emot är halvalbino med brunt hår och mörka, stora ögon. Hon har ett hjärtformat ansikte med en normalstor näsa och ganska fylliga läppar. 
Hon har alltid varit smal och lite konstig av sig.
I skolan träffar hon på Edward Cullen en utomordentligt vacker, stark och snabb vampyr... 
Historien som följer får du läsa själv...  

Bella och Edward
Bellas och Edwards relation är komplicerad. De är varandras själsfrände. De kan inte leva utan varandra, det är bevisat. Edward trodde att Bella var död i andra boken och då så tänkte han ta livet av sig. Bella hann lyckligtvis rädda Edward innan han begick självmord genom att reta upp Volturi... Bella ställdes aldrig inför den situationen men hon skulle begå självmord om Volturi hade lyckats... Edward är ju vampyr och första gången de träffades hatade Edward Bella. Bellas blod väckte ett sådant begär hos Edward att han var nära att döda Bella två gånger på samma dag... 
Edward kan inte heller läsa Bellas tankar som han kan med alla andras. Det var en av anledningarna till att han började prata med Bella över huvudtaget...
Edwards kärlek till Bella blir starkare och starkare ju mer han lär känna henne. För Bella blir det samma sak... 
Det blir ett problem att vara ihop med Edward för att han är vampyr men de löser det genom att Bella nästan två år efter att de träffats blir vampyr hon med och då har de evigheten tillsammans...
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar